Web Analytics

Conduceau în Argeș având autorizația provizorie de circulație expirată

de | 3.08.2017 09:06 | Actualitate

politia autorizatieÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 182 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 39.075 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 13 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier Argeș l-au depistat pe N.C., din comuna Cuca, care a condus un autoturism, având expirată perioada de valabilitate a autorizației de circulație provizorie. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 334 din Codul Penal.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș l-au depistat pe G.I.M., din comuna Bascov, care a condus un autoturism, având expirată perioada de valabilitate a autorizației de circulație provizorie. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 334 din Codul Penal.

Și polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Câmpulung l-au depistat pe Șoseaua Națională, din municipiul Câmpulung, pe F.M., de 43 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism, având expirată perioada de valabilitate a autorizației de circulație provizorie. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 334 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii