Web Analytics

Conduceau sub influenţa alcoolului în Pitești, Nucșoara și Călinești

de | 23.04.2019 14:23 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 226 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 65.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 7 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbat de 33 de ani, din Albota, care conducea un autoturism pe strada Depozitelor, din municipiul Pitesti, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un tânăr de 25 de ani, din Nucșoara, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au depistat un bărbat de 42 de ani, din Topoloveni, care conducea un autoturism pe raza comunei Călinești, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii