Web Analytics

Conducea fără permis și cu autorizația de circulație provizorie expirată

de | 13.04.2017 07:52 | Actualitate

politia permisZÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 150 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 34.385 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 8 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Călinești, au depistat-o pe H.E.P., de 26 de ani, din comuna Călinești, în timp ce conducea pe D.J. 704 B, Valea Corbului, un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată și fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și art. 335 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii