Web Analytics

Concursuri naționale de dans și poezie organizate de Casa de Cultură a Studenților Pitești

de | 7.04.2021 15:52 | Cultură, Actualitate

Casa de Cultură a Studenților Pitești sub egida Ministerului Tineretului și Sportului invită tinerii și studenții inventivi cu vârste între 15 – 35 ani să participe la două concursuri inedite menite să întrețină și să dezvolte spiritul creator în cadrul a două competiții: Concursul Național Studențesc de Poezie ”Juventus” 2021 și la Concursul de Dans 2021 – online. Toate detaliile referitoare la concursuri se găsesc atât pe site-ul instituției, cât și pe Facebook-ul CCS Pitești.

CITEȘTE ȘI Filarmonica Pitești implică tinerii din comunitatea locală în realizarea afișelor de concert și film

La Concursul Național Studențesc de Poezie ”Juventus” 2021 (desfășurat în perioada 07.04.2021 – 09.05.2021) pot participa tinerii și studenții creatori, cu vârsta între 15 și 35 ani. Concursul este organizat pe o secțiune: Poezie. Concurenții vor trimite maximum 3 poezii. Lucrările se pot trimite pe adresa de email a organizatorului, ccs.pitesti@yahoo.com. E-mail-urile concurenților se primesc până la data de 3 mai 2021, ora 16:00. Câştigătorii vor fi desemnați pe data de 9 mai 2021, de un juriu alcătuit din personalități argeșene din domeniul literar și reprezentanții CCS Pitești. Câștigătorii vor fi recompensați cu trofee, diplome transmise online și cu premii inedite, pe care le vor oferi sponsorii. Lista sponsorilor rămâne deschisă până la data finalizării înscrierilor. De asemenea, participanții vor avea ocazia de a-și publica creațiile în revista Juventus a CCS Pitești. 

CITEȘTE ȘI Bătrânii – victime ale vânzătorilor de telefonie mobilă pe bază de abonament

La Concursul de Dans 2021 – online (desfășurat în perioada 07.04.2021 – 09.05.2021) pot participa tinerii și studenții creatori, cu vârsta între 15 și 35 ani. Prin aceast concurs vrem să marcăm și Ziua Internațională a Dansului, ce se celebrează în fiecare an pe 29 aprilie. Sunt acceptate în concurs filmulețele în format avi, mov sau mp4. Acestea se pot trimite pe adresa de email a organizatorului, ccs.pitesti@yahoo.com, pe Facebook-ul organizatorului, Casa de Cultură a Studenților Pitești, și pe numărul de whatsaap – 0736.484.946. Câştigătorii vor fi aleși în două etape: în prima etapă se califică primii 5 participanți care primesc la postarea inițial a videoclipului de pe Facebook-ul CCS Pitești cele mai multe like-uri până la data de 2 mai 2021, ora 23:59; în etapa a doua sunt desemnați câștigătorii, dintre cei 5 finaliști, de un juriu alcătuit din personalități argeșene din domeniul artistic și reprezentanți CCS Pitești – pe data de 9 mai 2021. Câștigătorii locurilor I, II și III vor fi premiați cu trofee, medalii, diplome și premii surpriză, pe care le vor oferii sponsorii. Lista sponsorilor rămâne deschisă până la data finalizării înscrierilor.  

CITEȘTE ȘI Bătrânii – victime ale vânzătorilor de telefonie mobilă pe bază de abonament

Condiții de participare: 

  • Este acceptat 1 moment artistic pentru fiecare participant/trupă;
  • Durata maximă a fiecărui moment nu trebuie să depășească 7 minute;
  • Concursul nu este prevăzut pe categorii de vârstă și pe genuri de dans, ci toți participanții intră într-o singură categorie.

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii