Web Analytics

Comuna Merișani, raiul infracțiunilor. Poliția Argeș doarme în front

de | 24.10.2019 13:19 | Culise

De ani de zile, sutele de romi din comuna Merișani terorizează zona, comit infracțiuni pe bandă rulantă și în cele mai multe cazuri nu pățesc nimic. Iar respectivii nu au nicio problemă să își facă de cap ziua în amiaza mare. În ultimele două luni, mai multe incidente au avut loc la benzinăria Lukoil din Merișani.
Într-unul dintre cazuri, un șofer care se oprise să alimenteze, s-a trezit că din spate e împins de o altă mașină plină cu ”localnici” care doreau să alimenteze ei primii. De frică, respectivul a plecat fără să mai alimenteze. După câteva zile, un șofer care oprise la aceeași benzinărie din Merișani s-a trezit înconjurat de mai mulți romi, care pur și simplu au vrut să le scoată cu forța pe soția sa și pe o prietenă care erau pe bancheta din spate. În cele din urmă, și datorită intervenției mai multor martori, a reușit să plece din benzinărie. Acum câțiva ani, la aceeași benzinărie, fiicei unui șef din poliție i-a fost furată geanta. Iar zilele trecute, un piteștean s-a trezit cu un hoț în mașină, tot la Merișani, după ce își lăsase mașina parcată câteva minute. Să nu uităm că tot la Merișani a fost omorât în bătaie în trafic un om de afaceri acum patru luni. Iar acestea sunt doar o mică parte dintre infracțiunile comise.
Cu foarte mici excepții, Poliția Argeș doarme în front când e vorba de gravele probleme de la Merișani. Până când, domnule comandant Tudorel Pieleanu (foto)?
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii