Web Analytics

Codrin Ștefănescu și-a făcut lobby printre delegații Argeșului la congresul PSD

de | 10.03.2018 12:15 | Actualitate

congres psdCongresul Extraordinar al PSD care se desfășoară în acest moment la București va alege 16 vicepreşedinţi, câte doi pe regiune, un bărbat şi o femeie, preşedintele executiv al PSD şi secretarul general al partidului.

De reținut că pe Regiunea Sud-Muntenia vor candida trei persoane pentru funcţia de vicepreşedinte la bărbaţi: senatorul Şerban Valeca, liderul PSD Argeş, Adrian Ţuţuianu de la Dâmboviţa şi deputatul de Argeş, Cătălin Rădulescu. Pentru funcţia de vicepreşedinte pe regiune din partea femeilor va candida Carmen Dan de la Teleorman. În celelalte regiuni nu este competiţie, sunt câte doi candidaţi.

Din Argeș vor vota cei 155 de delegați, iar câștig de cauză printre aceștia se pare că va avea președintele Șerban Valeca, în detrimentul lui Cătălin Rădulescu.

Important de precizat este faptul că singurul care s-a întreținut cu delegații Argeșului a fost Codrin Ștefănescu, cel care va candida la funcția de secretar general, contracandidat avându-l pe Marian Neacșu. Ștefănescu va face echipă cu Nicolae Bănicioiu, cel care va candida pentru funcția de președinte executiv. Ștefănescu s-a aflat printre delegații argeșeni mai bine de 15 minute.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii