Web Analytics
scris vineri, 19.07.2024

Cod portocaliu de vijelii în Argeș. Alertă meteo imediată

Vineri, 19 iulie, până la ora ora 17:00, a fost emisă o avertizare Cod portocaliu de fenomene meteorologice periculoase, inclusiv în Argeș.

Cod portocaliu de vijelii în Argeș. Alertă meteo imediată

Citește și: Gonea în Argeș cu 146 km/h! Amendat și cu permisul luat

Este vorba despre localitățile Mioveni, Ștefănești, Călinești, Topoloveni, Leordeni, Bogați, Stâlpeni, Bălilești, Țițești, Priboieni, Căteasca, Rătești, Rociu, Negrași, Vulturești, Davidești, Beleți-Negrești, Teiu, Dobrești, Boțești.

Fenomene vizate: vijelie puternică, viteza vântului la rafală de 70… 90 km/h, frecvente descărcări electrice, grindină, averse torențiale ce vor acumula 30…35 l/mp.

Respectă recomandările ISU Argeș!

Ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și a rigolelor de scurgere, pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale.

Închide toate ferestrele locuinţei.

În cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, nu încerca să le traversezi prin apă și nu te apropia de malurile acestora.

Evită atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ. Sistează activităţile desfăşurate în teren deschis sau la înălţime.

Evită adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare și a elementelor de construcție ce pot fi ușor dislocate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...