Web Analytics
scris duminică, 15.10.2023

Cod galben de vânt puternic în 26 de judeţe, începând de duminică după-amiaza

Meteorologii au emis, duminică dimineaţa, o atenţionare Cod galben de vânt puternic ce vizează mai mult de jumătate din judeţele ţării. Potrivit meteorologilor, atenționarea va intra în vigoare duminică după-amiaza și este valabilă până pe 16 octombrie, la ora 16.00.

Cod galben de vânt puternic în 26 de judeţe, începând de duminică după-amiaza

Citește și: Peste 20 de persoane, salvate de pe munte în ultimele 24 de ore. O persoană a murit


Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în intervalul 15 octombrie, ora 18:00 – 16 octombrie, ora 12:00, temporar, vântul va prezenta intensificări în sudul Transilvaniei şi al Olteniei, în Dobrogea, cea mai mare parte a Moldovei şi în sud-vestul şi estul Munteniei, cu viteze de 55 – 65 km/h.În Carpaţii Meridionali şi de Curbură, în special la altitudini de peste 1.700 de metri, vor fi rafale în general de 80 – 110 km/h.

Citește și: Armata israeliană așteaptă semnalul pentru a intra în Gaza. Reuniune de urgență a UE


Judeţele avertizate sunt: Botoşani, Iaşi, Vaslui, Galaţi, Bacău, Vrancea, Brăila, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa, Covasna, Braşov, Sibiu, Alba (jumătatea de est), Hunedoara (partea de sud), Caraş-Severin (partea de est), Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, precum şi partea de nord a judeţelor Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...