Web Analytics
scris sâmbătă, 05.10.2024

CNAIR: Precizări cu privire la finalizarea drumului expres Craiova-Piteşti

CNAIR: Precizări cu privire la finalizarea drumului expres Craiova-Piteşti

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au făcut precizări cu privire la drumul expres Craiova-Piteşti.       

Cu prilejul celei de-a 42 ediţii a Şedinţei Şefilor de Secţii de Drumuri Naţionale, desfăşurată vineri în municipiul Buzău, conducerea CNAIR a anunţat că tronsonul 1 al drumului expres Craiova-Piteşti este foarte avansat și va fi deschis în acest an, alături de tronsonul 4, în funcţie de condiţiile meteo.

Citește și Transportatorii nu mai au obligația să aducă tirurile înapoi în țară la fiecare 8 săptămâni

„Din perspectiva finalizării lucrărilor, pot să vă spun că tronsonul 1 al drumului expres Craiova-Piteşti este foarte avansat, cel mai probabil va fi deschis la sfârşitul lunii noiembrie, începutul lunii decembrie, în acelaşi timp şi tronsonul 4. În mod sigur vom avea o deschidere până la km 108, iar în decembrie există premise să deschidem chiar până în Autostrada A1 prin realizarea acelor perdele de descărcare”, a precizat Cristian Pistol, citat de Agerpres.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...