Web Analytics
scris luni, 01.07.2024

CNAIR: Plata rovinietei, posibilă de-acum și prin ghiseul.ro

După cum a anunțat recent Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), șoferii care folosesc rețeaua națională de drumuri din țara noastră pot plăti de-acum rovinieta și prin platforma ghiseul.ro.

CNAIR: Plata rovinietei, posibilă de-acum și prin ghiseul.ro

CNAIR a anunțat recent că, din această săptămână, „persoanele fizice care dețin cont pe www.ghiseul.ro pot achita tariful de utilizare (rovinieta) prin intermediul site-ului menționat”.

Citește și: Martori ai Parchetului într-un dosar de braconaj, doi vânători au fost suspendaţi pe trei ani din AJVPS Argeş!

Plata rovinietei prin intermediul platformei ghiseul.ro se poate face exclusiv cu cardul bancar.

Posibilitatea de a plăti rovinieta, dar și taxa de pod prin platforma ghiseul.ro a fost stabilită, cel puțin la nivel teoretic, acum aproximativ doi ani.

Dacă rovinieta se poate cumpăra acum și prin ghiseul.ro, taxa de pod încă nu poate plăti în același fel.

Celelalte variante prin care se poate cumpăra o rovinietă, respectiv direct din benzinării, prin www.erovinieta.ro sau prin SMS, rămân în continuare valabile.

În luna martie au apărut mai multe schimbări legate de roviniete. Poate cea mai importantă schimbare vizează perioadele de valabilitate a rovinietelor. Mai exact, șoferii mașinilor mici pot cumpăra acum roviniete valabile pentru una, zece, 60 de zile sau 12 luni.

Spre deosebire de taxa de pod, rovinieta trebuie plătită înainte de efectuarea unei călătorii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită