Web Analytics

Clotilde Armand: „Ne aşteptăm să avem între 20-30% dintre voturi la Piteşti la alegerile parlamentare”

de | 17.08.2016 16:28 | Actualitate

Clotilde Armand, unul dintre liderii Uniunii Salvaţi România, s-a întâlnit miercuri 17 august, cu simpatizanţii USR din Piteşti. Întâlnirea a avut loc la Hotelul Flamingo, unde au fost prezenţi peste 50 de simpatizanţi.

„Nu vrem oameni din sistem în partid şi nu vom face alianţe. Nu m-am decis încă dacă voi candida la alegerile parlamentare”, a spus Clotilde Armand. „Vrem să creăm o filială la Piteşti, o filială ce va funcţiona ca un partid local. Cei care se vor înscrie vor trece prin codul nostru de integritate, care este destul de sever. Filiala Piteşti va funcţiona autonom. Ei vor spune care sunt candidaţii lor”, a mai precizat Clotilde Armand, care a anunţat că filiala Piteşti a USR va fi constituită la începutul lunii septembrie.  Clotilde Armand speră să strângă 1.000 de simpatizanţi şi membri la Piteşti până la alegerile parlamentare, iar suma estimată pentru ca filiala să funcţioneze cu succes este de 10.000 de euro. După cum a subliniat Clotilde Armand, ţinta USR la Piteşti este una extrem de ambiţioasă: „Vrem să avem între 20 şi 30% dintre voturi la Piteşti la alegerile parlamentare.”

Clotilde Armand este legată şi afectiv de Argeş. Soacra sa a fost profesoară de matematică la Universitatea din Piteşti. Este vorba de regretata Adelina Georgescu. În plus, Clotilde Armand deţine împreună cu soţul său Sergiu Moroianu un teren de 2.500 mp la Valea Ursului, teren de care nu se pot bucura din cauză că un vecin le-a blocat drumul de acces şi acum cere despăgubiri de 80.000 de lei. În această speţă a fost deschis şi un dosar în instanţă.

 

 

Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii