Web Analytics

Clotilde Armand continuă acțiunea de desființare a panourilor publicitare montate ilegal în S1

de | 5.07.2021 09:31 | Actualitate, Politica si Administratie

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a anunţat că, în ultimele zile, au fost demontate 17 panouri publicitate montate ilegal în Sectorul 1, toate aparţinând companiei Euromedia.

“Continuăm să desființăm panourile publicitare montate ilegal pe domeniul public al Sectorului 1. În ultimele 7 zile am demontat 17 panouri ilegale care aparțin firmei Euromedia – în spatele căreia se află Sebastian Ghiță. Pentru aceste 17 panouri s-au dat amenzi în valoare de 340.000 de lei și toate cheltuielile făcute pentru demolarea panourilor vor fi imputate societății”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

“În caz că vă întrebați de ce de opt luni de zile eu și echipa mea suntem linșați mediatic la postul de televiziune controlat de același Sebastian Ghiță. Iată faptele:

Euromedia Group SA este în prezent deținută de Alexandru Ștefan Nanu, unul dintre patronii clubului Nuba, fost vicepreședinte la TSD Prahova, prietenul foștilor deputați PSD, Sebastian Ghiță și Vlad Cosma. Despre această firmă dezvăluiam, anul trecut, că a primit un contract de 18 milioane de euro de la Primăria Capitalei pentru achiziția de mobilier urban pentru statii de troleibuz și statii de autobuz.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: Se întrerupe furnizarea energiei electrice pentru lucrări programate

 

 

 

 

În anul 2018, firma Euromedia a primit sute de mii de lei pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri de la fostul primar al Sectorului 1.O companie care se crede atotputernică și în care au avut sau au interese, prin interpuși și firme paravan – fostul liberal Vlad Moisescu și actualul parlamentarul PSD Dan Cristian Popescu. Spun asta ca să înțelegeți de ce nimeni, niciodată, nu i-a deranjat în București, deși au zeci de panouri de publicitate montate ilegal.

În plus, spre supărarea lui Sebastian Ghiță, televiziune RTV a fost decuplată de mine de la banii Sectorului 1. Contracte încheiate prin Centrul Cultural și Compania de Investiții și Dezvoltare în Sănătate, zeci de mii de euro pentru publicitate mascată din fonduri publice în favoarea fostului primar PSD dea Sectorul 1.Aceste panouri publicitare aparțin unor firme controlate de foști politicieni sau oameni de afaceri certați cu legea, care au profitat ani de zile de pe urma ilegalităților și “toleranța” funcționarilor din primărie. Dar mesajul nostru este ferm: nimeni nu este mai presus de lege în Sectorul 1! Nici măcar dl. Ghiță cu aparatul lui de kompromat”, a adăugat primărița pe rețeaua de socializare.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Foarte bine!!! Sunt ale infractorului Ghiță, de aia o atacă slugile de la Ghiță tv.