Clasa zero. Barat.

de | 19.09.2013 13:08 | Opinii

Mare tristețe în PSD Argeș pentru că a venit 15 septembrie, a început școala și filiala n-a putut încropi de-o clasă politică pregătitoare, așa numita clasă zero. Iar ședința de vinerea trecută, cu scene comice decupate parcă din celebra serie „BD în acțiune”, a demonstrat celor prezenți ceea ce știau de ceva vreme: greu la deal cu boii mici, care cred că au devenit mari. Realitatea e că PSD Argeș s-a transformat în ultima vreme, cam de când președintele Nicolescu a făcut imprudența să declare că în 2016 se va retrage, un fel de pocnitoare în mâinile a doi deputați cu bibilică de puști. Nu-i putem numi întârziați și mai bănuiți dumneavostră cum, pentru că termenul ar fi prea dur și nici nu-i definește. Sunt doar parlamentari, ce dracu! Cum să-i jignim pe ei, dacă nu ne-am jigni de fapt pe noi, și asta pentru simplul motiv că am trimis asemenea specimene în Parlament? Unul e Domnul Goe, celălalt se crede Sfântul Sisoe. Diagnosticul cade ca o lamă de brici: nu mai poți să faci nici plici, că n-ai loc de Vasilică și Drăghici. Cei doi au ajuns să se dea în spectacol în şedinţele de partid ca în tiribombe. Iar spectatori sunt Constantin Nicolescu, Tudor Pendiuc, Șerban Valeca și mulți alți pesediști argeșeni despre care aveam impresia că sunt oameni serioși, nu simpli plătitori de bilet la maimuțăreala celor doi.

Dacă vă puteți închipui așa ceva, o mână de oameni cu responsabilități maxime în acest județ și de la care se așteaptă să salveze Argeșul în contextul vitreg al regionalizării, a asistat vinerea trecută la un bâlci ieftin. Iar tema a fost una suficient de terfelită în derizoriu, anume de ce ar trebui sau nu să se amâne conferința județeană a organizației de tineret. Mircea Drăghici a cerut time-out pentru că se însoară cu prințesa Gio la Palatul Știrbey, iar Vasilică a zis pas pentru că nu poate el săptâmâna viitoare (atunci când  poftește Sfântul Sisoe) pentru că are pomană în memoria răposatului său tată. Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns. Ditamai PSD Argeș a ajuns să nu poată forma clasa zero (oricum barat) a viitoarei generații de politicieni. Şi asta din cauza unei nunți și a unui parastas. Chiar că rămâi fără glas, cât să te întrebi cine le-a dat celor doi atâta nas. Cum spuneam la început, a început şcoala. Şi pe motiv de pocnitoare, PSD Argeş riscă să râmână fără clasa
pregătitoare.
Gabriel Grigore

P.S. Recunosc, am scris despre acest subiect mai mult din frustrare şi nu  pentru că publicul larg ar fi neapărat interesat de ce insecte mai înoată prin ciorba chioară a tinerimii social democrate din Argeş. Oricum, tipii sunt autişti. Sunt ei, lumea lor şi cele două modele, Radu Vasilică şi Mircea Drăghici, mediocrii care au reuşit în viaţă. Pe banii şi pe nervii noştri. Păcat de cei cu capul pe umeri şi care încă mai prestează (cel puţin aşa îmi place să cred) în PSD Argeş.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii