Web Analytics

Clarificări referitoare la Declaraţia unică, la sediul Finanțelor din Pitești

de | 3.07.2018 09:31 | Actualitate

finante pitMiercuri, 4 iulie 2018, începând cu ora 12,00, în sala de şedinţe de la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş, Bulevardul Republicii nr. 118, contribuabilii vor beneficia de răspunsuri la întrebările referitoare la completarea şi depunerea formularului ”Declaraţie unică privind impozitul pe venit şi contribuțiile sociale datorate de persoane fizice”.

La această întâlnire vor fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii iulie 2018, serviciile oferite de ANAF (spaţiul privat virtual), precum şi noile reglementări privind casele de marcat.

Pentru a veni în întâmpinarea aspectelor semnalate de membrii Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeș, la întâlnire vor fi prezente şi persoane din cadrul Comitetului director al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri, precum şi reprezentanţi ai Patronatului Caselor de Marcat din România.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul ”Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii