Web Analytics

„Clanul” Cotimanis pleacă în turneu cu piesa „Cafeaua domnului ministru”

de | 31.05.2021 22:34 | Cultură, Actualitate

„Atențiune, pleacă clanu’ în turneu”, după cum postează maestrul Constantin Cotimanis pe pagina proprie de Facebook. Anunțul se referă la turneul cu piesa „Cafeaua domnului ministru”

Cotimanis si Ada Dumitru

Cotimanis si Ada Dumitru

Citește și: Zeci de evenimente pentru a marca 500 de ani de la „Scrisoarea lui Neacşu”

Dacă sunteți din orașele astea atunci hai la teatru. Râdeti mult cu sora voastră, promised.

“Cafeaua domnului ministru”

7 iunie Iași

16 iunie Tg Jiu

18 iunie Curtea de Argeș

23 iunie Brașov

25 iunie Piatra Neamț

28 iunie Alba Iulia

29 iunie Constanța

5 iulie Giurgiu

 

 

“Cafeaua domnului ministru” s-a băut și la Londra!

Cotimanis Family

Cotimanis Family

Cea mai bună prezentare a piesei cred că aparține Top Europe Events, care a postat pe pagina de socializare anunțând spectacolul de la Londra:

„România, țara tuturor posibilităților! Locul unde cu “relația” și “atenția” potrivită cineva îți rezolvă problema. Orice problemă, de la intratul “în față” la doctor, până la legi date pentru prieteni. Sătui de toate, plecăm să trăim în țări care nu vor fi niciodată “acasă”. Cum s-a ajuns aici? Cine sunt politicienii care au puterea să ne schimbe viețile? În spectacolul “Cafeaua domnului ministru” avem ocazia să aruncăm un ochi în lumea acestor oameni și să devenim martorii unor întâmplări incredibile, grave și comice în același timp. Vedem un ministru (jucat cu mult haz de Bebe Cotimanis) care face ce vrea, de parcă ministerul ar fi tarlaua lui, iar alături de el două personaje scoase parcă dintr-un jurnal de știri: o secretară oportunistă și o patroană de bordel (jucate de Iulia Dumitru și Ada Dumitru).

Citește și: Începe înscrierea elevilor pentru examenul de Bacalaureat

Haideți să râdem cât putem de corupția, imoralitatea și prostia de care ne-mpiedicăm la tot pasul în lumea politică românească. Râsul e forma noastră de protest de care încă ne mai putem folosi!

Veniți pe 22 martie la Londra să vă descărcați prin râs de toți nervii pe care funcționarii mari și mici vi i-au făcut în România!”

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii