Web Analytics

CJ Argeş face recurs împotriva sentinţei privind suspendarea executării bugetului DGEP

de | 12.08.2017 07:39 | Actualitate

 manu
 
Consiliul Judeţean Argeş reacţionează după ce Tribunalul Argeș a admis, în parte (prin sentința judecătorească pronunțată în data de 10.08.2017), cererea formulată de Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor Argeș și a dispus suspendarea executării art. 1, din hotărârea Consiliului Județean Argeș nr. 63 din 2017, numai în ceea ce privește bugetul Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor Argeș.
Cu privire la bugetul Consiliului Județean Argeș și al celorlalte instituții subordonate consiliului, instanța nu a dispus nicio măsură, astfel încât bugetele acestora nu sunt afectate.
„Săptămâna viitoare, Consiliul Județean Argeș va formula și depune recurs la instanța superioară împotriva acestei sentințe, având în vedere faptul că suspendarea executării bugetului Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor Argeș atrage imposibilitatea funcționării acesteia, ceea ce înseamnă că nu se mai pot derula operațiuni financiare, inclusiv plata salariilor.
Întrucât, până la această dată nu ne-am mai confruntat cu această situație, am solicitat și un punct de vedere Ministerului Finanțelor Publice cu privire la modalitatea prin care această instituție își va putea continua activitatea, în lipsa unui buget”, se arată într-un comunicat al CJ Argeş.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii