Web Analytics

CJ Argeș. De 1 Martie, flori și mărțișoare oferite beneficiarilor și personalului Centrului de Îngrijire și Asistență Pitești

de | 1.03.2022 16:30 | Actualitate

De 1 Martie, beneficiarii și personalul de la Centrul de Îngrijire și Asistență Pitești (Găvana) au primit flori și mărțișoare.


Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, însoțit de directorul general DGASPC Tatiana Eftime și administratorul public al municipiul Pitești, Lucrețiu Tudor, au vizitat Centrul de Îngrijire și Asistență Pitești și au oferit mărțișoare și flori beneficiarilor și personalului.

Citește și:Șoferițe „amendate” cu flori și mărțișoare

La Centrul de Îngrijire și Asistență Pitești sunt 123 de beneficiari, persoane adulte, cu vârste între 18 și 95 de ani, cu deficiențe.”Am dorit să aducem și astăzi puțină speranță și bucurie și în viața acestor oameni. Am făcut o echipă, noi, cei de la Consiliul Județean, DGASPC și Primăria Pitești, și am ales să venim aici. Le urez tuturor numai bine și le sunt recunoscător celor care lucrează în acest centru pentru că au o misiune dificilă, și profesional și uman”, a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *