Web Analytics
scris vineri, 26.07.2024

CJ a dat undă verde. Complex de Servicii pentru Persoane cu Dizabilități în Bălilești

Joi, 25 iulie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Argeș, condusă de președintele Ion Mînzînă. S-a aprobat proiectul de hotărâre pentru înființarea din 1 august a Complexului de Servicii pentru Persoane cu Dizabilități Bălilești (CSPD Bălilești) din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protectia Copilului Argeș, ca urmare a procesului de restructurare a Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională (CITO) Tigveni.

CJ a dat undă verde. Complex de Servicii pentru Persoane cu Dizabilități în Bălilești

Astfel, în Bălilești vor fi înființate: Centru de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități (CZPAD) Bălilești, cu o capacitate de 40 locuri (minim 8 beneficiari/zi); Locuință Maxim Protejată nr.1 Bălilești, cu o capacitate de 8 locuri; Locuință Maxim Protejată nr.2 Bălilești, cu o capacitate de 8 locuri; Locuință Maxim Protejată nr.3 Bălilești, cu o capacitate de 8 locuri; Locuință Maxim Protejată nr. 4 Bălilești, cu o capacitate de 8 locuri.

Citește și La Piteşti începe reabilitarea adăposturilor civile

Complexul de Servicii pentru Persoane cu Dizabilităţi Bălilești va începe să funcționeze începând cu data de 1.12.2024 sau după obținerea licenței de funcționare pentru fiecare serviciu social, transmite CJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită