Web Analytics

Circulația rutieră va fi închisă pe trei străzi pentru semimaratonul de la Pitești

de | 13.05.2019 19:17 | Actualitate

Pe 19 mai, Piteştiul va intra pe lista oraşelor din România unde se organizează curse de semi-maraton (21 km). Startul se va da în Piaţa Primăriei Piteşti, de la ora 9, iar în afară de cursa de semimaraton vor fi un cros copii, cros 5 km şi cros 10 km. Înscrierile au început deja şi se pot face pe pagina de Facebook Piteşti Half Marathon, precum și pe următoarea pagină web: https://semimaratonpitesti.wordpress.com. Sute de concurenți s-au înscris deja. Semi-maratonul de la Pitești se va desfășura pe următoarele străzi: Victoriei, Unirii, Bd. I.C. Brătianu și Calea București.

Trebuie precizat că în intervalul 9:00-12:30 circulația rutieră va fi oprită pe străzile: Unirii, Bd. I.C. Brătianu și Calea București.

Evenimentul este organizat de Pitesti Triathlon Team, împreună cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, având suportul Primăriei Pitești și CSM Pitești.

Ideea organizării în premieră a unui semimaraton la Piteşti a pornit de la trei mari pasionaţi de mişcare şi sport: Ciprian Pietriş, Eduard Straub şi Costel Cârje. Toţi trei au o vastă experienţă naţională şi internaţională, participând la competiţii de triatlon, maraton, înot şi ciclism.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii