Web Analytics
scris sâmbătă, 12.10.2024

Cipru – România, sâmbătă, în etapa a 3-a a Ligii Națiunilor

Echipa naţională de fotbal va înfrunta sâmbătă seară, de la ora 21.45, pe AEK Arena din Larnaca, selecţionata Ciprului, în etapa a treia a grupei C2 a Ligii Naţiunilor. Se anunţă un meci cu un stadion pe jumătate plin cu români.

Cipru – România, sâmbătă, în etapa a 3-a a Ligii Națiunilor

Doar prin intermediul FRF s-au vândut 3.000 de bilete, dar sunt informaţii că suporterii români şi-au mai achiziţionat şi în alte zone ale stadionului aproximativ 8.000 de locuri.

Meciul va fi arbitrat de germanul Sascha Stegemann, ajutat de conaţionalii săi Marco Achmüller şi Christof Günsch, iar cel de-al patrulea oficial va fi Tobias Reichel, tot din Germania. Stegemann (39 de ani) a arbitrat săptămâna trecută duelul PAOK – FCSB (0-1). El a mai arbitrat-o o dată pe FCSB, în noiembrie 2022, la Bucureşti, cu West Ham (0-3). De asemenea, el a fost cel ce i-a arbitrat pe tricolori în Bosnia şi Herţegovina, în iunie 2022, în deplasare, 1-0 pentru gazde. Partida va fi transmisă în direct la Prima TV. În primele două partide din grupa din Liga Naţiunilor, România a învins cu 3-0 Kosovo şi cu 3-1 Lituania.

Citește și: Fostul selecționer este dorit de APOEL Nicosia

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mircea Lucescu, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că „tricolorii” trebuie să învingă echipele mici, de la nivelul la care se află în acest moment, pentru a putea face pasul către următorul nivel.

„Vom întâlni o echipă a Ciprului foarte ambiţioasă. Au debutat bine împotriva Lituaniei, ne-au impresionat prin forţa lor de joc, prin agresivitatea pe care au arătat-o, prin pressingul pe care l-au făcut. Au avut ghinion cu Kosovo. Mă aştept la o echipă bună, sunt câţiva jucători foarte buni în echipa Ciprului, au reuşit să facă o echipă competitivă şi toate echipele mai au şanse să câştige această grupă, ca şi Lituania, ca şi Kosovo. Noi am obţinut şase puncte, dar asta nu înseamnă nimic dacă nu vom obţine în continuare şase puncte. Asta este foarte important şi băieţii trebuie să înţeleagă acest lucru. Trebuie să se pregătească pentru aşa ceva. Eu le-am spus că echipa asta nu a câştigat nimic împotriva unei echipe mari. Dacă batem echipele mici facem pasul înainte, dacă nu, rămânem la nivelul ăsta, ceea ce nu este normal’‘, a spus Lucescu, potrivit Agerpres.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...