Web Analytics
scris sâmbătă, 07.09.2024

Cinema sub stele la parohia Mihăești, protoieria Mioveni

Cinema sub stele la parohia Mihăești, protoieria Mioveni

Vineri, 6 septembrie, începând cu ora 18.00, la parohia Mihăești, protoieria Mioveni, a fost organizată o seară de cinema în aer liber.
Evenimentul s-a desfășurat, cu binecuvântarea arhiepiscopului Calinic Argeșeanul, prin Sectorul Cultural și Comunicații Media, de către Primăria Comunei Mihăești prin primăriței Andreea Iuliana Crîmpiță Matei, în curtea bisericii parohiei Mihăești.


În acest proiect au fost implicate toate parohiile din localitate: Văcarea, Furnicoși, Valea Popii și Drăghici.
Gazdele, preoții slujitori Gabriel Iustin Ciobanu și Ionuț Năstase au mulțumit tuturor celor prezenți, rostind un cuvânt catehetic, în care s-a subliniat importanța Bisericii în viața comunității.

Citește și Părinții, amendați dacă nu merg la ședințe
Enoriaṣii prezenţi, de la mic la mare, copii, părinţi ṣi bunici, au avut minunata ocazie de a se delecta cu un deosebit şi emoţionant film de animaţie ce a fost pe placul tuturor.
Au fost puse la dispoziţia tuturor celor prezenţi apă, băuturi răcoritoare ṣi popcorn pentru a crea atmosfera de relaxare ṣi de bucurie specifică frumoaselor seri din vacanța de vară, contribuind astfel la apropierea credincioșilor de biserică și cu prilejul unor altfel de evenimente, informale, menite să contribuie la creșterea coeziunii sociale.
În finalul întâlnirii, toți cei prezenți au intrat în biserică, la rugăciune, au fost miruiți și au primit daruri.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...