Web Analytics

Cine intră la… Ape?

de | 15.06.2017 17:36 | Culise

2 marius parvuConsilierul județean Marius Pârvu (foto), fost director la Ape în urmă cu câțiva ani, pare că a pierdut cursa pentru același post, scos la bătaie în ultima perioadă.

Și nu pentru că n-ar fi avut expertiza necesară, ci pentru că nu se află în grațiile deputatului Mircea Drăghici, chestorul Camerei Deputaților. Mai nou, deputatul din Dosarul Consultanța a devenit un fel de protector a tot ceea ce înseamnă instituție subordonată Apelor Române și Ministerului Mediului. Ne-a ajuns la urechi că parlamentarul ar fi trimis chiar și un sms unor șefi din organizația PSD Pitești, ofuscat la ideea că aceștia vor să sprijine o altă persoană, decât cea agreată de el, pentru șefia Administrației Bazinale Argeș Vedea.
De aici și mesajul foarte iritat, ceva de genul că s-a stabilit la București ca el să se ocupe pe cine nominalizează pe funcții în respectivele domenii și nimeni din organizația Argeș, cu atât mai puțin maidanezii de la Pitești, nu trebuie să emită vreun fel de pretenții. Atenție la următoarele licitații și la cine va veni să le câștige.  

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii