Web Analytics
scris duminică, 25.08.2024

Cine e cel mai mare fotbalist român din istorie. Ilie Dobre a stabilit un top

Într-un dialog cu iAMsport.ro, cunoscutul comentator sportiv Ilie Dobre a alăcuit un top al celor mai mari fotbaliști români din istorie. Şi, poate surprinzător pentru unii, Hagi nu se află pe primul loc.

Cine e cel mai mare fotbalist român din istorie. Ilie Dobre a stabilit un top

Citeşte şi: Dică, înaintea meciului cu Csikszereda: „I-am montat pe băieți”

Comentatorul – care va împlini 71 de ani în septembrie –  a fost întrebat care sunt, în opinia sa, cei mai mari fotbaliștii români.

În primul rând, Gicu Dobrin. În al doilea rând, Ilie Balaci. Apoi Gică Hagi, Florea Dumitrache, Titus Ozon. Mai era Petschovschi de la UTA, care era un talent ieșit din comun. A mai fost Gyuszi Baratky, de la Rapid. A mai fost și dinamovistul Ilie Dobre…” – a spus pentru sursa citată, fără să stea pe gânduri, Ilie Dobre.

Dintre cei opt nominalizaţi, doar Gică Hagi (59 ani) și Radu Nunweiller (79 ani) mai sunt în viață.

Cei de la iAMsport.ro scriu că Nicolae Dobrin a murit în 2007, la 60 de ani, Ilie Balaci în 2018, la 62 de ani, Florea Dumitrache în 2007, la 58 de ani, Titus Ozon în 1996, la 69 de ani, Iosif Petschovschi în 1968, la 47 de ani, iar Gyuszi Baratky în 1962, la 41 de ani.

Citeşte şi: Liga 2: CS Mioveni a fost înfrântă de Ceahlăul, scor 2-0

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...