Web Analytics
scris joi, 12.09.2024

Cine a ieșit cu datorii din alegerile locale

Am intrat în luna în care va începe predarea ștafetelor de aleși locali pentru noul mandat al primarilor, consilierilor locali și județeni sau reinstalarea în funcții a celor realeși, iar autoritățile electorale continuă să prezinte situații înregistrate în timpul sau după campania electorală și alegeri.

Cine a ieșit cu datorii din alegerile locale

Astfel, Autoritatea Electorală Permanentă a dat publicității cuantumul datoriilor înregistrate de către partidele politice, alianțe și candidații independenți în urma campaniei electorale pentru alegerile locale. Au fost vizați 827 de competitori electorali, dintre aceștia doar 29 fiind înregistrați cu datorii. Și cei mai mulți aflați în această situație sunt candidații independenți, cu sume cuprinse între 0,95 lei și 16.426,80 lei.

Dar sunt și partide care au încheiat campania electorală pe minus. Iar două dintre acestea au avut candidații și în Argeș. Este vorba despre Partidul PRO România, cu o datorie de 174 de lei, și de Partidul Forța Dreptei, 219,93 lei datorie. De menționat este și faptul că două dintre formațiunile sau asociațiile romilor sunt înregistrate la AEP cu sume consistente ca datorii electorale. Partidul Phralipe al Romilor are un minus de 12.392,15 lei, iar Asociația Partida Romilor Pro-Europa, 15.000 lei.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Mister total. Cei doi subprefecţi PSD n-au fost delegaţi la congres

Citește și Scuipa şi agresa şoferii în parcarea de la Centrul de Diagnostic. Când s-a sunat la 112, s-a făcut nevăzut

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...