Web Analytics

Cinci incendii de vegetaţie uscată, în Argeş

de | 2.03.2017 10:17 | Politica si Administratie

IncendiuMaracinisuri

În prima zi a lunii martie, în Argeş au izbucnit nu mai puţin de cinci incendii de vegetaţie uscată.


Miercuri, în jurul prânzului, în municipiul Curtea de Argeş, pe strada Mioarelor, au ars 500 mp de vegetaţie uscată şi mărăciniş. Pentru stingerea incendiului a intervenit un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş.
O oră mai târziu, în comuna Leordeni, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni intervenea pentru stingerea unui alt incendiu izbucnit la vegetaţia uscată. Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs din cauza jocului unor copii cu focul. Au ars la Leordeni aproximativ 500 mp de vegetaţie uscată şi mărăciniş.
Pompierii argeşeni au mai intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o livadă din comuna Cocu, unde a ars un hectar de vegetaţie uscată şi s-au degradat 50 de pruni. Pompierii de la Detaşamentul din Curtea de Argeş au intervenit şi în comuna Băiculeşti, pentru stingerea unui incendiu, în care au ars 400 mp de vegetaţie uscată. Un al cincilea incendiu izbucnit la vegetaţia uscată s-a produs în comuna argeşeană Albota. Au ars circa 2 ha de vegetaţie uscată, pompierii stabilind că incendiul a fost generat de folosirea intenţionată a sursei de aprindere.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii