Web Analytics
scris sâmbătă, 15.06.2024

Cinci bărbați s-au intoxicat la o fermă din Argeș. 50 de oi au murit

Tragedie la o fermă din Moșoaia. Proprietarii au spălat oile cu o substanță chimică și s-au intoxicat. Nu mai puțin de 50 de oi au murit.

Cinci bărbați s-au intoxicat la o fermă din Argeș. 50 de oi au murit

S-a întâmplat sâmbătă, 15 iunie. În jurul orei 12:00, polițiștii din Pitești au fost sesizați că mai multe persoane acuză stare de rău după ce ar fi folosit o substanță chimică pentru spălarea ovinelor.

Locul a fost împânzit de polițiști de investigații criminale, ordine publică, dar și polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și Biroului pentru Protecția Animalelor.

Citește și Accident între un autocar plin cu elevi și un autoturism pe DN67. O persoană a murit

„Din primele verificări, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 43 și 57 de ani, s-ar fi intoxicat în urma spălării ovinelor cu o substanță chimică folosită pentru combaterea scabiei. Toate cele cinci persoane au fost transportate la spital. Totodată, s-a constatat decesul a peste 50 de ovine”, a transmis IPJ Argeș.

Cercetările continuă. Sunt prezente și echipaje specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, fiind solicitat, de asemenea, și sprijinul reprezentanților Direcției de Sănătate Publică și Direcției Sanitar Veterinare Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită