Christophe Dridi – desemnat noul președinte al ACAROM

de | 1.10.2020 08:24 | Actualitate, Economie

ACAROM (Asociaţia Constructorilor de Automobile din România) asociaţia reprezentativă a industriei auto din ţara noastră, şi-a desemnat miercuri, 30 septembrie, noua conducere pentru următorii trei ani. 

Aceasta reuneste aproximativ 170 de companii din sectorul auto: cei doi constructori de autoturisme locali, Automobile Dacia şi Ford România, sucursalele locale ale unora dintre cele mai importante companii internaţionale care produc ansambluri sau componente auto, furnizori auto cu capital romanesc, prestatori de servicii, entităţi de cercetare-dezvoltare, universităţi tehnice. 

Firmele membre ale ACAROM generează o cifră de afaceri de peste 14 miliarde Euro şi oferă peste 113.000 locuri de muncă. 21% din exportul total al României este produs de companiile pe care ACAROM le reprezintă

Conform prevederilor statutare, in prima sedință, Consiliul Director ACAROM si-a desemnat Presedintele asociatiei in persoana domnului Christophe DRIDI – Director General Automobile DACIA. 

Totodată în urma consultărilor, Ian Pearson (Director General FORD Romania) si Silviu Badea (Director General Grupul Industrial de Componente Auto Pitești) au fost desemnati vicepreședinti ai ACAROM.

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii