Web Analytics

Chitaristul Bogdan Giurea se externează de la Psihiatrie

de | 4.10.2019 15:17 | Actualitate

   Chitarist talentat, fost membru al trupelor Kapela, Spin, Schimbul 3 și Pacifica, Bogdan Giurea a provocat panică după ce, miercuri seara, a anunțat pe Facebook că se va sinucide. În urma mobilizării polițiștilor de la Secția 3 de Poliție, alertați la 112, Bogdan a fost găsit în stare de agitație în Expo Park și internat la Psihiatrie.

   Acum s-a aflat și că motivul disperării sale, și anume faptul că jucase în urmă cu câteva zile o sumă importantă de bani la păcănele, motiv pentru care nu a mai putut plăti spitalizarea masei sale la un spital din Călinești. În plus,  la serviciu, respectiv la Teatrul „Alexandru Davila”, acolo unde lucrează,  primise atenționare pentru absențele de la repetiții, acumulate pe fondul problemelor lui. De altfel, se pare că nu a fost prima dată când a anunțat că se va sinucide. Totuși, din câte am aflat, chitaristul s-ar putea externa astăzi.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. GIUREA asta e un om de nimic, si a batut joc de averea si numele lu tacsu , pe maicasă, a internat-o la azil,apartamentul la pierdut la pacănele,pentru că este un păcanist inrait,imprumutandu-se pa la toti cămatari are un copil,caruia nu-i plateste intretinerea,pensie alimentara,cum asta a fost tinut la teatru atata timp acest gen de exemplar ,iar alti au fost dati afara fara cusur fiind ,si au trebuit să se judece ca sa-si primeasca postu inapoi…