Web Analytics
scris duminică, 07.07.2024

China Shop ia locul magazinului Zara în centrul Piteștiului


Timp de 13 ani piteștenii iubitori ai mărcii Zara au avut, chiar în centru, magazinul preferat. De luni, 8 iulie, însă, se va deschide un nou magazin China Shop, grupul spaniol alegând să își mute afacerea in incinta noului Argeș Mall.

China Shop ia locul magazinului Zara în centrul Piteștiului

Citește și Biblioteca din vacanță. Ateliere pentru copii, în Pitești

Imobilul în care Zara a funcționat până acum, fostul restaurant Argeșul , se află pe lista monumentelor de patrimoniu din Piteşti și este proprietatea firmei Cardinal Triumf, deţinută în procente egale de trei persoane din domeniul alimentaţiei publice- Gheorghe Miu, Doru Pavel şi Constantin Oprea. Din informaţiile noastre, cei trei asociaţi au vrut inițial să vândă clădirea celor de la Zara, dar spaniolii n-au fost interesaţi decât de varianta închirierii pe termen lung.

În final, s-a bătut palma pe o perioadă de 15 ani şi o chirie lunară de 25.000 euro, în care intra clădirea, în suprafaţă de 1.365 de metri pătraţi în buricul Piteştiului, plus jumătate din terasa din spatele fostului restaurant Argeşul. Investiţia în renovarea clădirii a fost în sarcina exclusivă a chiriaşului spaniol şi s-a ridicat în jurul valorii de 200.000 euro. Din ceea ce se cunoaște, chiria celor de la China Shop ar fi undeva la 10.000 de euro lunar.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...