Web Analytics
scris vineri, 16.08.2024

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League, după ce a învins Maccabi Petah Tikva

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League la fotbal, după ce a învins formaţia israeliană Maccabi Petah Tikva cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa secundă a turului al treilea preliminar. 

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League, după ce a învins Maccabi Petah Tikva

La Cluj, CFR venea după victoria la limită din tur, de la Sofia, 1-0, iar elevii lui Dan Petrescu au pus presiune pe poarta apărată de Wolff, însă nu au reuşit să înscrie până la pauză. În minutul 50, gazdele au deschis scorul. Deac a trimis pe poartă o lovitură liberă de la marginea careului, goalkeeperul israelianilor, Marco Wolff, a respins, iar Kresic a înscris, potrivit News.ro. Wolff a mai intervenit excelent la şutul lui Korenica, din minutul 57. Oaspeţii au fost periculoşi pe final, când Răzvan Sava a scos şutul lui Yehoshuha, din minutul 89, însă CFR s-a impus cu 1-0 şi s-a calificat în play-off, după 2-0 scor cumulat în cele două manşe disputate cu israelienii de la Maccabi Petach Tikva.

Citește și: FC Argeș s-a calificat în play-off-ul Cupei României

În play-off-ul Conference League, CFR Cluj va  juca împotriva Pafos (Cipru). Conform site-urilor de specialitate, Pafos FC este o echipă cotată la 23,68 milioane de euro. Vorbim, deci, despre o echipă mai bine cotată decât CFR Cluj. Ardelenii sunt cotaţi la doar 21,7 milioane de euro şi asta în condiţiile în care oficial încă nu au dispărut din lot cei mai bine cotaţi jucători, Răzvan Sava şi Karlo Muhar, care ar urma să ia calea pribegiei, primul printr-un transfer în Italia, iar al doilea printr-o mutare în ţările arabe.

Meciurile dintre CFR Cluj şi Pafos FC sunt programate a avea loc joi, 22 august, turul, la Cluj, şi joi, 29 august, returul, la Limassol. Orele de disputare urmează a fi stabilite în viitorul apropiat şi în funcţie de solicitările televiziunilor care vor transmite partidele. Învingătoarea dintre CFR Cluj şi Pafos FC se califică în grupele UEFA Conference League, în timp ce învinsa părăseşte cupele europene.

Citește și: Şoferii care conduc fără permis merg direct la închisoare

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...