Web Analytics

Cei care doresc să își reînnoiască permisele vor fi programați peste două luni

de | 13.07.2017 08:23 | Actualitate

permiseAvând în vedere aglomerația mare la activitatea de Înmatriculări definitive, provizorii, obținerea și reînnoirea permisului de conducere din cadrul SPCRCIV Argeș, cei care doresc să își înmatriculeze mașinile sau să își reînnoiască permisele să fie programați de abia peste câteva luni. Iată unde s-a ajuns cu programările.

Programare obținere numere provizorii 8 august a.c.;
Programare înmatriculări definitive 13 septembrie a.c. ;
Programare obținere permis auto proba teoretică 31 august a.c.;
Programare obținere permis auto proba practică 12 octombrie a.c. –Pitești și 23, 30 noiembrie a.c. la Câmpulung și Curtea de Argeș;
Programare reînnoiri permise auto 26 septembrie a.c. ;
Referitor la posibilitatea reînnoirii de urgență a permiselor de conducere expirate, autoritățile recomandă posesorilor să se adreseze ghișeelor deschise în București la sediul DRPCIV din str. Pipera nr. 49, unde se află și centrul de producție, urmând ca titularul să primească în aceeași zi permisul reînnoit.
De asemenea, Prefectura Argeș ca posesorul de permis auto să poarte în permanență alături de permisul auto și dovada programării preschimbării, obținută urmare programării online de pe website-ul www.prefecturaarges.ro.
Serviciul județean face eforturi deosebite pentru a onora cât mai multe solicitări din partea cetățenilor, acțiune care în prezent este limitată de posibilitățile tehnice și încadrările de personal.
Problemele deosebite pe linie de reînnoire permise și înmatriculări definitive sau provizorie vor fi analizate cu atenție în vederea soluționării.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii