Web Analytics

Ce spune Tudor Costescu, antrenorul BCM U Pitești înaintea confruntării cu BC CSU Sibiu

de | 4.01.2022 18:20 | Actualitate, Sport

Miercuri, 5 ianuarie 2022, de la ora 17.00, Baschet Club Municipal Universitar Pitești va întâlni la Sala Sporturilor din Trivale pe BC CSU Sibiu în cadrul etapei cu numărul 13 din Liga Națională de Baschet Masculin. Iată ce spune antrenorul piteștenilor, Tudor Costescu înaintea acestei confruntări.

Tudor Costescu: ”Începem noul an calendaristic după o perioadă destul de lungă de pauză, care, pe de o parte ne-a prins bine, iar pe de altă parte, mi-aș dori foarte mult să nu ne afecteze evoluția în luna ianuarie. Urmează o perioadă încărcată pentru noi, plină de meciuri importante.

Citește și FC Argeș, antrenament cu 19 fotbaliști, în a treia zi a lui 2022. Restul au fost învoiți

Primul adversar îl reprezintă o echipă ce se află, în acest moment, în suferință, dar cu o tradiție și un orgoliu imens. Nu ne va fi ușor și cred că actuala poziție din clasament nu oglindește valoarea reală a echipei.

Prin urmare, schimbările pe care le-au făcut în ultimul timp cred că le va impulsiona jocul. Sper să avem toți jucătorii valizi până la ora jocului, așa cum sunt acum, să nu apară surprize. Abordăm cu încredere meciul și ne respectăm adversarii”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii