Web Analytics

Ce spune, după ce a fost achitat, șoferul bătut de agentul Tufă Mihalcea

de | 16.05.2018 10:36 | Actualitate

bogdan stan

 

Judecat pentru ultraj și găsit vinovat de instanța de fond, Judecătoria Piteşti, Bogdan George Stan a fost achitat de Curtea de Apel Pitești, în dosarul în care petent este polițistul Alin Tufă Mihalcea, ginerele viveprimarului de la Ștefănești.

„ Înregistrările video m-au salvat pe mine. Martorii care au fost,au depus mărturie mincinoasă, pentru că din cauza lor ajunsesem să fiu condamnat. Au declarat unul după altul, identic, că aș fi amenințat eu că îi violez lui Alin Tufă Mihalcea copiii și familia. Eu nici nu știam că are copii. vă dați seama… Imaginile astea le-am obținut abia acum o lună, de la domnul judecător de la Curtea de Apel. Pe mine nici măcar nu mă trecuseră pe la Camera Preliminară, să-mi arate și mie imaginile. 99% mă așteptam ca la apel să câștig. Știam că judecătorul la care ajunsese dosarul la Curtea de Apel, d-l Fundătureanu, e foarte corect, deși taie în carne vie, dar mie nu mi-era frică, fiindcă nu eram vinovat”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Bogdan Stan.

„În situația în care instanța de judecată apreciază, pe parcursul cercetărilor, că  există și o abatere săvârșită de polițist, atunci se dispun măsuri” a declarat , pentru Jurnal de  Argeș, Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Incidentul, petrecut în urmă cu patru ani, se soldase, anul trecut,  pentru Bogdan George Stan cu o condamnare cu executare, potrivit deciziei Judecătorei Pitești (9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, în stare de recidivă postcondamnatorie).

 Potrivit celor mărturisite de bărbat, polițistul ar fi încercat să-i găsească nod în papură la un control, iar când bărbatul a vrut să completeze, pe procesul verbal,  la secțiunea „mențíuni”, faptul că polițistul i-a cerut bani, omul legii a aruncat procesul verbal și a sărit să-l bată.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii