Web Analytics

Ce spune primarul Ionică legat de problemele viitorului bloc din spatele Zara: „Dezvoltatorul a răspuns tuturor observaţiilor”

de | 10.10.2019 13:13 | Economie

Acum câteva luni primea avizul Comisiei Tehnice de Urbanism din cadrul Primăriei Pitești o nouă investiție imobiliară. Este vorba de un bloc cu locuințe de închiriat (în sistem aparthotel) ce va fi ridicat de către omul de afaceri Sorin Văcaru în spatele magazinului Zara din centru.
În ședința Comisiei Tehnice de Urbanism, membrii respectivei comisii au ridicat mai multe probleme și observații privind viitorul proiect imobiliar, având în vedere și faptul că acesta va fi realizat într-una dintre cele mai aglomerate zone din oraș.
„Au fost discuții. Proiectul s-a modificat de vreo trei ori. Prima oară, limitele construcției erau aproape de limitele de proprietate și era și un etaj tehnic în plus. A doua oară, era o problemă privind un acces ce afecta spațiul verde, iar Comisia Tehnică nu a fost de acord. La momentul acesta, cu toate modificările ce se impun, lucrurile sunt total altele. Dezvoltatorul a răspuns tuturor observațiilor și s-a retras și doi metri de la limita de proprietate, iar spațiul verde nu mai este afectat. Va fi un bloc cu locuințe de închiriat, nu de vânzare. Comisia Tehnică a Primăriei a votat proiectul cu două abțineri și urmează să fie promovat în plen pentru aprobare PUD”, ne-a declarat primarul Cornel Ionică.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii