Web Analytics

Ce spune primarul de la Băbana despre războiul civil din PSD: ”Suntem singurul partid care ne schimbăm premierii, nicăieri în lume n-a existat așa ceva, i s-a luat și lui Iohannis de noi”

de | 17.01.2018 09:24 | Politica si Administratie

online bebe ivanConflictele și orgoliile de la vârful PSD au dus așa cum se știe la cea de-a doua demisie a unui prim-ministru social-democrat în doar șapte luni. Am dorit să aflăm de la primarul Bebe Ivan de la Băbana cum vede acesta războiul civil din PSD și cum afectează acest război civil județul.

# ”Suntem săraci, dar săraci cu bani, asta e problema la noi la PSD”

Primarul Bebe Ivan de la Băbana a fost ca de obicei foarte spumos și franc în declarații. Iată ce ne-a spus acesta: ”Eu nu dau vina pe nimeni, eu vreau să fac administrație. Dar sufăr și eu fiindcă am lipit niște afișe, am convins niște oameni: ”Votați pe ai noștri, că sunt mai buni”. Și sufăr mai mult ca ei fiindcă eu sunt naționalist. Vreau o Românie curată, vreau o Românie dezvoltată, vreau asfalt peste tot. Era bun și ăsta Tudose pe care l-au schimbat. Dar îți spun cinstit, i s-a luat și lui Iohannis de noi. Suntem singurul partid care ne schimbăm premierii, nicăieri în lume n-a existat așa ceva. Mai trebuie tăiate din orgolii. Napoleon a pierdut războiul din cauza femeilor. La Ministerul de Interne trebuie un ministru șmecher, cu tupeu. Eu n-aș suporta să mă conducă o femeie. Eu nu sunt mojic, iubesc femeile, mi-e drag de ele, dar ca ministru de Interne trebuie să fie un bărbat. Nu e de noi să pui ministru de Interne o femeie, mai ales la câte infracțiuni se întâmplă. Multe infracțiuni nu s-au publicat, o să apară acum o grămadă… Suntem săraci, dar săraci cu bani, asta e problema la noi la PSD. Știu că o să deranjez prin ce spun”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii