Web Analytics

Ce spune managerul Spitalului Câmpulung despre bătaia dintre medicii Braniște și Belu

de | 4.02.2020 21:04 | Actualitate

Un nou scandal la Spitalul Câmpulung.
Poliţia a intervenit la un caz de agresiune între medici.
Incidentul a avut loc în cabinetul medicilor de la Secţia Cardiologie, implicaţi fiind doctorii Eduard Belu şi Andrei Branişte. Ultimul, medic venit la Câmpulung de doar patru luni, ar fi fost deranjat de faptul că juniorul familiei de medici Belu şi-a aprins o ţigară, astfel că a pus mâna pe o masă pentru a-şi ataca colegul. De aici a pornit lupta în care a fost prinsă şi o infirmieră care a încercat să-i despartă pe cei doi, iar finalul s-a consumat cu Poliţia prezentă la faţa locului şi plângere împotriva doctorului Branişte.
Potrivit managerului Spitalului Nicolae Alexe, oboseala şi stresul ar fi de vină pentru cele întâmplate. „Nu ştiu ca domnul doctor Branişte să fi avut probleme. Este adevărat că au fost şi unele zile mai solicitante în Spital, probabil că totul s-a întâmplat pe fondul oboselii şi al stresului… Acum şi-a dat demisia, de la începutul lui februarie, şi nu va mai intra în comisia de disciplină şi nici în consiliul etic”, a declarat managerul Alexe.
Andrei Branişte s-a întors la Iaşi, acolo de unde venise de curând şi încercase să activeze într-o secţie în care şef este mama celui agresat, Victoria Belu. În fapt, întreaga familie Belu este activă la Spitalul Câmpulung, tatăl, Stelian, fiind şeful Secţiei Chirurgie.
Medicul specialist ieşean nu este singurul doctor care părăseşte Câmpulungul după o scurtă perioadă de activitate.

Cătălin I. Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ” Potrivit managerului Spitalului Nicolae Alexe, oboseala şi stresul ar fi de vină pentru cele întâmplate. ” Cei doi / luptatorii au zbarcit-o, este clar ; dar managerul spitalului are examenele medicale/psihologice la zi ? Io spun ca nu, hauzi la el : „oboseala si stresul ar fi de vina” ! Omu’ asta / managerul chiar incaseaza bani degeaba !