Web Analytics

Ce spune compania Eurolines despre autocarul implicat în accidentul din Ungaria

de | 15.02.2017 10:12 | Actualitate

accident

În accidentul din Ungaria, soldat cu 4 morţi şi mai mulţi raniţi, a fost implica şi un autocar ce aparţine companiei Eurolines România. Firma Eurolines a transmis un comunicat de presă legat de acest accident. În cele ce urmează vă relatăm textul integral:

„In dimineata zilei de 15 februarie 2017, in jurul orei 08:40, un autocar al companiei de transport Danvi Top Expeditii, inchiriat de compania Eurolines Romania, ce efectua cursa de linie regulata Hamburg-Bucuresti, a fost implicat intr-un accident rutier pe teritoriul Ungariei la o distanta de 2 km de Nadlac.In autocar se aflau 17 pasageri. In urma acestui incident niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit, doar soferul aflat la volan a fost accidentat si transportat la spital.

Toti pasagerii au fost deja preluati de un autocar trimis de Eurolines Romania si se afla in drum catre destinatie.

Se pare ca accidentul a fost provocat din cauza a doua microbuze care stationau nesemnalizat pe banda a doua de mers, in urma unui accident survenit anterior. Soferul autocarului, pe fondul vizibilitatii scazute si a conditiilor meteo nefavorabile, a incercat sa impiedice coliziunea cu cele doua microbuze, dar nu a reusit sa evite impactul. Eurolines Romania se afla in legatura cu pasagerii si familiie acestora”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii