Web Analytics
scris miercuri, 03.07.2024

Ce spune Alin Chița, principalul de la Mioveni despre perioada de pregătire

CS Mioveni și-a stabilit în mare programul de pregătire din această vară, o dată cu venirea antrenorului Alin Chița. Acesta a bătut în cuie perioada de pregătire centralizată și a confirmat amicalurile verii. Astfel, galben-verzii intenționează să dispute cel puțin 5 jocuri de pregătire până la îneceprea sezonului. Pe 8 iulie, săptămâna viitoare, au programată vizita medicală, iar după se va intra an cantonament pe plan local.

Ce spune Alin Chița, principalul de la Mioveni despre perioada de pregătire

”Vom începe sâmbătă seria meciurilor amicale, iar până la începerea campionatului sunt perfectate mai multe jocuri de pregătire cu adversari de Liga 2 și nu numai. După efectuarea vizitei medicale vom intra și într-o prioadă de pregătire centralizată. Avem toate condițiile aici. În lot, în acest moment sunt foarte multe plecări, după cum se știe. Încercăm să aducem mai mulți juniori la echipă și chiar azi avem un meci cu juniorii mari, pentru a îi vedea cum se mișcă pe teren.

Citește și Naționala României revine în ţară miercuri seară şi invită suporterii în Casa Tricolorilor

La capitolul veniri aș vrea mai mulți jucători cu experiență. În ceea ce privește obiectivul, până nu definitivăm lotul nu putem vorbi despre acesta… Când vom ști pe ce ne bazăm vom alege obiectivul real. Am mai spus-o, avem foarte multe plecări din lot și e nevoie de jucători cu experiență. Liga 2, anul acesta va fi puternică și e nevoie de jucători cu experiență profesională la nivelul acestei ligi, sau chiar la nivelul primei ligi” a spus antrenorul principal al echipei Alin Chița.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită