Web Analytics
scris marți, 24.09.2024

Ce salariu are Bănel Nicoliță, fostul idol din Ghencea

Bănel Nicoliță, fostul fotbalist al echipei FCSB, a revenit în fotbal, în această vară, semnând cu CSO Vălenii de Munte, o echipă din Liga 4 Prahova. Fostul internațional, ajuns la 39 de ani, a primit la instalare o primă consistentă, în valoare de 3.000 de euro, iar lunar câștigă 3.000 de lei.

Ce salariu are Bănel Nicoliță, fostul idol din Ghencea

„Sunt la Vălenii de Munte acum, e bine. Și adversarii mă așteaptă cu 2-3 ore înainte de meci, vin să facă poze cu mine. Vin oamenii cu căruțele, cu bicicletele. Aceasta este bucuria mea. Eram pe teren, ieșeam să fac poze, iar intram.

Cei de la Vălenii de Munte mi-au făcut pe doi ani contract. Îmi dau 30 de milioane (n.r. – lei vechi) pe lună, plus că am luat la semnătură 3.000 de euro. Mă duc doar la meciuri.

Avem primă de promovare cam 4-5.000 de euro. După meciuri, toți stăm la un mic, la o bere”, a povestit Bănel Nicoliță, unul dintre cei mai îndrăgiți jucători români, pentru Fanatik.

De-a lungul carierei sale, Nicoliță a evoluat la Dacia Unirea Brăila, Poli Timișoara, FCSB,

Saint-Etienne, FC Nantes, FC Viitorul, CS Făurei, ASA Târgu Mureș și Aris Limassol. Ca fotbalist profesionist, el a câștigat de două ori titlul în campionatul intern, o Cupă și o Supercupă, toate cu FCSB.

Citește și: UEFA recunoaște o greșeală de arbitraj la Euro 2024: Germaniei ar fi trebuit să i se acorde un penalty împotriva Spaniei 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...