Web Analytics
scris marți, 10.09.2024

Ce le-a spus Mircea Lucescu jucătorilor în vestiar

Mircea Lucescu este omul momentului în fotbalul românesc. Selecționerul României a dezvăluit ce le-a spus „tricolorilor” în vestiar, după jocul România – Lituania, scor 3-1, disputat luni, 9 septembrie.

Ce le-a spus Mircea Lucescu jucătorilor în vestiar

România e lider în Liga C – Grupa 2 din Liga Națiunilor. Cu Mircea Lucescu pe bancă, Stanciu și colegii săi au 6 puncte, după primele două etape. 

Am analizat imediat meciul, pentru că ei pleacă la echipele de club. Se duc, îi mai văd peste o lună. Nu e simplu deloc.

În primul rând, le-am mulțumit pentru victorie. În al doilea rând, am apreciat modul în care au intrat jucătorii de rezervă, spre deosebire de partida cu Kosovo, unde au fost mai individualiști. Aici au intrat și au contribuit la victorie, mă refer la Hagi, Mitriță și Alibec.

Le-am explicat de ce am suferit în meci. Le-am spus care este diferența dintre o echipă fizică, puternică și o formație tehnică, ce a fost împiedicată să joace de starea gazonului. Noi avem jucători de mare viteză: Drăguș, Man și Mihăilă.

I-am rugat să aibă grijă de ei în continuare, să se refacă bine de tot, să se întoarcă sănătoși la echipa națională. Avem nevoie de ei.

I-am îmbrățișat și i-am rugat să facă tot posibilul să își mulțumească și echipele lor de club, întrucât ei sunt plătiți acolo. Dcă își vor face datoria la echipele de club, vor reveni la națională cu o stare de spirit bună”, a declarat Mircea Lucescu, citat de fanatik.ro.

Următoarele două meciuri ale naționalei României din UEFA Nations League sunt programate în luna octombrie. „Tricolorii” vor juca în Cipru și în Lituania, pe 12, respectiv 15 octombrie.

Citește și: Pe Adrian Mutu nu l-a impresionat jocul României

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...