Web Analytics

Ce e frumos şi rectorului Chirleşan îi place!

de | 30.03.2017 12:15 | Culise

01 DumitruChirlesanDupă ce a participat la Ziua Poliției, rectorul Univesității Pitești, Dumitru Chirleșan, s-a așezat în fața calculatorului și s-a apucat să posteze pe Facebook plin de entuziasm. Elanul tineresc era dat de admirația pentru frumoasele polițiste care au defilat în uniforme cu prilejul zilei armei. Ca atare, a adresat o frumoasă urare, cu acest prilej: „După participarea mea la Ziua Poliției Române, la invitația d-lui Chestor Ispir, nu pot decât să fac o mărturisire: la ce doamne si domnișoare polițiste avem în Argeș, mă și mir că numărul de contravenții și infracțiuni tot scade. Că doar văzându-le îți vine să zici: recunosc tot, și ceea ce nu am făcut…!!!
Acum într-o notă ceva mai serioasă, îi felicit pe toți cei care stau de pază la baza democrației (și așa, fragile…) a României…!
La Mulți Ani dragilor și dragelor. Să fiți iubiți de cine vreți voi, dar mai cu prisosință de noi, cei care dormim liniștiți, mulțumită vouă.
PS: Dacă binevoiește, o rog pe cea mai tare polițistă din RO, să posteze poza care a făcut-o cu mine, ieri. Doar așa, ca să mă dau și eu mare…!!!”, a lansat o rugăminte în spațiul online rectorul Chirleșan care a mai mărturisit mai jos, într-un comentariu, că s-ar vrea și percheziționat. Doamna polițistă cea mai tare din „Ro”, vă rugăm noi frumos să postați poza cu domnul rector să se dea și dânsul mare! Nu că n-ar fi!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii