Web Analytics
scris miercuri, 21.08.2024

Ce cotă are FC Argeș la pariuri în meciul cu AFK Csikszereda

Echipa Campionii FC Argeș va juca împotriva celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, luni, pe 26 august, de la ora 17:00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni.

Ce cotă are FC Argeș la pariuri în meciul cu AFK Csikszereda

Citește și: FC Argeș are meci cu Csikszereda de ziua lui Dobrin! „Prințul din Trivale” ar fi avut 77 de ani

Cu orgoliul rănit după meciul de marți de la Oradea, acolo unde FC Bihor s-a impus cu 1-0, elevii lui Nicolae Dică vor încerca să le demonstreze suporterilor că înfrângerea suferită a fost doar un accident.

Meciul se anunță, însă, a fi foarte dificil pentru alb-violeți, fie și numai pentru că oaspeții vor veni în Argeș din postura de lideri ai clasamentului, cu 9 puncte din trei meciuri.

Că va fi o partidă echilibrată o demonstrează – dacă vreți – și agențiile de pariuri. De exemplu, pentru 1 solist, adică pentru victoria Argeșului, Casa Pariurilor fixase, miercuri, 21 august, cota de 2.26, pentru X (egalitate) – cota de 3.15, iar pentru 2 solist, adică pentru victoria celor din Miercurea Ciuc – 3.05.

Citește și: FC Argeș, primul eșec în noul sezon: 0-1 cu FC Bihor

Cât privește șansa dublă, aceeași Casă fixase miercuri, 21 august, pentru 1X – cota 1.30, pentru 12 – cota 1.29, iar pentru X2 – cota 1.49.

Vă reamintim că FC Argeș va avea meciul cu Csikszereda de ziua lui Dobrin! „Prințul din Trivale” ar fi împlinit, pe 26 august 2024, 77 de ani.

Citește și: Sorții au decis. Cu cine joacă FC Argeș în play-off-ul Cupei României

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Comentariu Eu nu mai cred în Dani Coman si proiectul lui,atata vreme cat e Dica ,acolo.Destinul unei echipe nu are de a face cu prietenia dintre cei doi.Aici,trebuie sa fi profesionist,daca nu….DU-TE,DICA…DU-TE.

    Răspuns
    • Comentariu *o intrebare ,care ma macină,si care ar trebui să i-o spuneti lui Dica si Coman:”De ce dle Dica,nu ai iesit sa răspunzi la întrebări după meciul cu Bihorul?cand e vorba sa iti iasa esti,totul numai un zâmbet.Dar ,începe să nu -ți prea iasa!!!cât sa te duca si prietenia cu Dani Coman!?!!”Apropo,pe unde zace dl Coman,ca nu i-am văzut chipul di nicio reacție după meci,ca sunt jucătorii aduși de el,si staful tehnic adus de el.Mai esti liniștit,dle Coman?ca suporterii începe să va compare ,pe voi doi,cu Vlădoiu si PREPELITA.Diferenta e ca ei au dus echipa în liga1,dar voi..???

      Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...