Web Analytics

Ce arată și ce nu arată rezultatul necropsiei autorului triplului asasinat de la Stoenești

de | 3.01.2018 12:35 | Actualitate

durleci1

 

Așa cum vă informam mai devreme, rezultatul necropsiei efectuate la Serviciul de Medicină legală din cadrul Spitalului Judeţean Argeş în cazul autorului tripului asasinat de la Stoeneşti, arată că Laurenţiu Durleci a murit în urma  unei insuficienţe cardio respiratorii (valabilă în cazul a peste 90% dintre decese). Ce a provocat această insuficiență este în continuare incert. Nu se știe, deocamdată, dacă a fost vorba de ingerarea unei substanțe toxice (sau altceva) și dacă, da, ce anume substanță a provocat insuficienţa cardio respiratorie.

 Inexistența unor urme de violență exclude, totuși, varianta unui omor.

„Cu ocazia necropsiei a fost stabilit felul în care el a decedat: însuficienă  cardio-respitratorie. Asta arată mecanismul din cauza căruia a murit, dar nu descrie cauza. Au fost identificate cheaguri de sânge în organele interne. Nu există urme evidente de viloență sau urme ale unor substanțe otrăvitoare. Se așteaptă rezultatul examenului toxicologic,  rezultat care ar trebui să vină într-o săptămână”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Florin Popa, purtător de cuvânt al IJP Argeș.

Cea mai plauzibilă variantă rămâne cea a sinuciderii, însă insuficiența cardio-respiratorie ar putea avea și alte cauze

Probe toxicologice prelevate au fost trimise la Insitutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici pentru a se stabili dacă  și despre ce soluție toxică este vorba.

Sursa Foto Ziarul Argeșul.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii