Web Analytics

Ce a fost şi n-a mai ajuns PSD Argeş…

de | 15.03.2018 12:40 | Opinii

La recentul congres, Liviu Dragnea a făcut o reparație istorică PSD-iștilor argeșeni. În sensul că niște incompetenți, după cum i-a numit la Argeș TV chiar președintele lor, Șerban Valeca, nu pot fi reprezentați la nivel național, în Biroul Executiv, de un om competent, adică de același Șerban Valeca. Că n-are de unde și ceva nu se leagă, vorba ceea. E logic și de bun – simț cum a gândit Dragnea, pe principiul că e imposibil ca o cultură organizațională mediocră să producă un lider competent. Prin urmare, Daddy de la Teleorman i-a închis ușa Biroului Executiv Național în nas lui Șerban Valeca, tratându-l ca pe o amibă politică. Ca pe o nevertebrată, ca să traduc pentru Mark Taiwan de la APIA și alte PSD-iste cu neuronii în poșetă. Mai tare egalitate de șanse ca asta chiar nu există. Șerban Valeca a primit fix ce a semănat de când e șef al PSD Argeș, adică nimic. Restul e tăcere și durere. Pentru județul Argeș și pentru noi, că ei stau bine mersi pe salarii de multe mii de euro lunar, pe care și le-au dat singuri.  
Vreți un termen de comparație adecvat, asta ca să înțelegeți de ce a prăbușit PSD județul Argeș în Groapa Marianelor?  Toți vecinii noștri – Olt, Teleorman, Dâmbovița, Brașov, Sibiu, Vâlcea- au primit bani mai mulți de la guvern pentru infrastructura rutieră, deși rețeaua de drumuri a Argeşului e de două sau chiar de trei ori mai mare decât a fiecăruia dintre ei. Am ajuns o enclavă de slugărnicie în Regiunea Sud Muntenia. Toți își dau coate și râd de noi, ba chiar circulă bancul că nimeni nu mai poate lua o palmă în zonă, de la Dunăre la munte, din cauza fraierilor de la Argeș. Sau că nu mai e niciun loc virgin pe fundul lui Liviu Dragnea din cauza ventuzelor de la PSD Argeș.  
Acum, să stăm strâmb și să judecăm drept. Pe cine a preferat Liviu Dragnea ca vicepreședinte la nivel național, în locul lui Șerban Valeca? Pe Adrian Țuțuianu, președinte al  PSD Dâmbovița și lider al unui județ care a atras 80 de milioane de euro pe proiecte de infrastructură, comparativ cu doar 20 ale Argeșului. Spune asta ceva despre valoarea și eficiența unui președinte de partid? Eu zic că totul. În rest, rămâne să adune și să scadă (mai mult să scadă) PSD-iștii argeșeni, ca să vadă cât mai rămâne. Pentru județ şi pentru noi, că pentru ei, pe persoană fizică, sigur rămâne destul în cămară.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii