Web Analytics

CCIA Argeş va derula multe evenimente în premieră pentru acest an

de | 16.02.2017 09:38 | Economie

6 CavalCamera de Comerț Industrie și Agricultură a anunțat în cadrul unei întâlniri cu mass media programul activităților care se vor derula în acest an, menite să vină în sprijinul mediului de afaceri dar și al comunității.
Primul eveniment, unul inedit, va avea loc  vineri 17 februarie începând cu ora 19.00. Este vorba despre un concert de muzică clasică organizat în parteneriat cu Societatea Muzicală și Primăria Pitești. Pentru data de 21 februarie,  la ora 11.00, este programată o întâlnire cu constructorii din județul Argeș care vor dezbate pe tema „Construcțiile, domeniul de bază al activității economice”.
Două zile mai târziu, pe 23 februarie, de la ora 11.00, CCIA și ADR Sud Muntenia vor aduce în prim plan informații noi legate de fondurile europene. Pe agenda CCIA se mai află, tot în februarie, întâlniri cu fermierii din zona de sud a județului iar în martie – întâlniri între membrii Camerei și șefii instituțiilor deconcentrate.
Pentru luna mai se pregătește cea de a doua ediție a Târgului Agro. Potrivit președintelui George Caval (foto), în colaborare cu Primăria Pitești, în prima parte a lunii iunie va avea loc un eveniment în premieră la Pitești, „ Fabricat în Argeș” și, tot pentru prima oară, în septembrie, un târg de echipamente medicale.
Printre proiectele ambițioase pentru acest an ale CCIA se mai numără un târg de utilaje pentru construcții dar și multe alte activități care să vină în sprijinul mediului de afaceri.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii