Cauza incendiului de lângă Pitești. Bărbat transportat la spital cu arsuri de gradul 1

de | 12.08.2020 20:36 | Actualitate

Miercuri seara, un incendiu a izbucnit la o vilă din apropierea Piteștiului, în localitatea Moșoaia, sat Smeura, str. Pinilor.

Echipajele SMURD solicitate au găsit la fața locului un bărbat în vârstă de 53 de ani cu arsuri de gradul 1 pe aproximativ 60 % din corpului. “Acesta este posibil să fi încercat să intervină pentru stingerea incendiului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Argeș. Victima a fost transportată în stare conștientă la un spital din București.

Pentru stingerea incendiului au acționat 4 autospeciale de stingere cu apa și spuma, o autoscară și 2 echipaje SMURD.  Intervenția pompierilor a durat aproximativ o ora și jumătate.

“Incendiul a pornit din garajul casei, posibil din cauza unui scurt circuit produs la nivelul unui conductor electric, iar ulterior flăcările s-au propagat cu repeziciune pe fațada construcției la aproximativ 40 mp de acoperiș și în interiorul locuinței, la o bucătărie și într-o baie.
În garaj se aflau depozite niște bidoane din plastic cu lichid inflamabil (alcool etilic) și mai multe materiale combustibile.
La nivelul casei au ars elemente de mobilier și tâmplărie, aparatură electrocasnică și electrică, plus alte obiecte constituite din materiale combustibile.
Mare parte din interiorul locuinței s-a degradat din cauza degajărilor mari de fum”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

În urma incendiului, proprietara a suferit atac de panică. “I-au fost monitorizate funcțiile vitale și a refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii