Catrinel Dănăiaţă, în juriul Festivalului Internaţional de Film Studenţesc HyperFest

de | 3.11.2016 16:19 | Cultură

Săptămâna trecută, la București a avut loc cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional de Film Studențesc HyperFest.
Scurtmetraje românești și internaționale din 22 de țări și cinci lungmetraje au fost prezentate, în perioada 26 – 30 octombrie, la Cinema Europa din Capitală în cadrul Festivalului. Sala a fost arhiplină în fiecare zi, iar din juriu a făcut parte și o piteșteancă. Este vorba de Catrinel Dănăiață, unul dintre cei mai apreciați și talentați tineri regizori români.
Festivalul a fost deschis de altfel cu o proiecție specială a lungmetrajului „Dublu” al lui Catrinel Dănăiață, film ce a avut premiera internațională la începutul lunii iulie în cadrul celei de-a 51-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary și s-a bucurat de numeroase aprecieri de la public, critici și presa de specialitate. O parte din echipa filmului a fost prezentă la proiecția specială.
Catrinel Dănăiață este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” București, secția Regie de film și doctor în Cinematografie și Media și lector universitar la Universitatea Hyperion din Capitală. D.G.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole


Loading RSS Feed