Web Analytics
scris luni, 16.09.2024

Cătălin Straton: „Gigi Mulțescu ținea mult la jucătorii pe care-i pregătea”

Gigi Mulțescu s-a stins din viață duminică, 15 septembrie, la vârsta de 72 de ani. Acesta fusese internat la Spitalul de Urgență de la Floreasca din cauza unei pneumonii. De o perioadă de timp, fostul mare jucător se lupta cu boala Alzheimer.

Cătălin Straton: „Gigi Mulțescu ținea mult la jucătorii pe care-i pregătea”

În semn de respect, fanii echipei Dinamo au cinstit memoria lui Mulțescu și au mers pe stadionul pe care acesta a cunoscut cele mai mari satisfacții ale carierei.

Citește și: Augustin Eduard: „M-am certat pe teren cu Gigi Mulțescu, apoi m-a luat la Dinamo”

Nici foștii săi elevi nu l-au uitat pe „nea Gigi” și au transmis mesaje familiei îndurerate. Printre aceștia se numără și Cătălin Straton, portarul echipei FC Argeș.

„L-am avut antrenor la Dinamo București și nu am decât amintiri frumoase legate de dânsul. Pe nea Gigi Mulțescu nu te puteai supăra, pentru că toate criticile erau constructive.

Mereu ne învăța de bine, era tot timpul pozitiv, nu-l vedeai de prea multe ori supărat. Își iubea jucătorii și făcea tot posibilul să le fie bine. Nu era un tip răzbunător, nu era nici dușmănos, era un om bun. Dacă aveai o problemă și nu știai cui să te plângi, puteai merge fără nicio problemă la Gigi Mulțescu”, ne-a spus portarul echipei FC Argeș, Cătălin Straton.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...