Web Analytics

Cătălin Gherzan candidează la Primăria Piteşti din partea PER

de | 5.03.2020 13:16 | Actualitate, Politica si Administratie

Managerul Lexford Castel, Cătălin Gherzan, a părăsit ALDE și s-a înscris în Partidul Ecologist Român. Gherzan și-a anunțat marți candidatura la Primăria Pitești din partea PER, în cadrul unei conferințe de presă la Muzeul Județean Argeș, în prezența fostului senator PD-L de Argeș Mircea Andrei: „Până la acest moment am fost președintele ALDE Pitești. Prin prisma poziției mele, am reușit să ridic partidul. Faptul că ALDE a făcut implozie este responsabilitatea Centrului. Am ales să mă alătur echipei Partidului Ecologist pentru a evolua împreună. Am ales să intru în PER pentru că sunt ecologiști.”, a declarat Cătălin Gherzan.
La conferință a fost prezent și Tudor Pendiuc, fostul primar al municipiului Pitești, care a lăudat candidatura lui Gherzan la Primărie. „Eu, la Primăria Piteștiului, nu am fost nici de stânga, nici de dreapta, am făcut politica piteștenilor. Așa sunt și ecologiștii, nu sunt nici de stânga, nici de dreapta, sunt ai oamenilor. În ceea ce îl privește pe Cătălin, să știți că eu am avut în gând să văd pe cineva care poate să vină la Primăria Pitești să facă treabă. Cătălin Gherzan este un om care vine de jos, vine din construcții, știe ce înseamnă producția”, a spus Tudor Pendiuc.
Pe lângă simpatizanți, la conferință au mai fost prezenți Dănuț Pop, președintele PER, Neli Ion, președinte PER Dâmbovița, Simona Alice Man, prim-vicepreședinte PER, Mircea Gutău, prim-vicepreședinte PER, și senatorul Iulian Cristache.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii