Web Analytics

Cătălin Bulf: “PMP Argeș merge singur la alegerile locale”

de | 12.01.2020 19:36 | Actualitate

Duminică 12 ianuarie, la sediul PMP Argeş a avut loc o conferinţă de presă la care alături de Cătălin Bulf, liderul filialei judeţene, au participat Eugen Tomac, preşedintele PMP şi toţi preşedinţii de filiale din regiunea Sud-Muntenia.

După cum a declarat Cătălin Bulf, „PMP Argeş merge singur la alegerile locale. Dacă va exista însă perspectiva unei alianțe o vom discuta la momentul oportun  și  numai în funcție de beneficiile unei asemenea candidaturi comune pentru PMP Argeş. Până atunci e prematur, sunt numai ipoteze, iar noi am început deja anul în forță cu această adunare regională de la Piteşti la care vedeți că participă președintele partidului, europarlamentarul Eugen Tomac, alături de membri importanți ai conducerii naționale a PMP, precum si parlamentari ai partidului. Ne facem campania noastră electorală în județ, așa cum știm și cum ne pricepem mai bine, după aceeași strategie care ne-a propulsat între primele organizații PMP la nivel național”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. //După cum a declarat Cătălin Bulf, „PMP Argeş merge singur la alegerile locale…” //
    … Pe ce se bazeaza, pe pielea ursului din padure ? ! A fost candva un „Singur, singur, singur…intr-n han departe , doarme… ” …. drojdier al lui Bacovia, mai apoi al lui Basescu. Sa nu zici ca-l prinse flama si pe asta micu’ ! La domnul Tomac ma refer, ca cel din dreapta pozei deja-i cam tuflit.